رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

قدم‌زنی ترامپ بر پشت بام کاخ سفید و شوخی درباره استقرار موشک‌های هسته‌ای

قدم‌زنی ترامپ بر پشت بام کاخ سفید و شوخی درباره استقرار موشک‌های هسته‌ای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی هنگامی که در حال قدم زدن روی پشت بام کاخ سفید دیده شد، به شوخی به خبرنگاران گفت که قصد دارد «موشک‌های هسته‌ای» را در آنجا مستقر کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۱۴ مرداد ۱۴۰۴ - 2025 August 05
کد خبر: ۲۸۵۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس جمهوری آمریکا در ابتدا ادعا کرد که «فقط کمی پیاده‌روی می‌کند» و سپس گفت به دنبال قرار دادن «موشک‌های هسته‌ای» در پشت بام است. ترامپ خندید و دستش را به تقلید از یک موشک حرکت داد.

ترامپ پیش از این پروژه‌های ساختمانی متعددی را در اقامتگاه ریاست جمهوری به پایان رسانده و گفته است که به دنبال اضافه کردن پروژه‌های بیشتری است، از جمله یک سالن رقص ۲۰۰ میلیون دلاری با بودجه خصوصی در بخش شرقی که امیدوار است قبل از ترک دفتر ریاست جمهوری آن را تکمیل کند.

رئیس جمهوری آمریکا روز سه‌شنبه خاطرنشان کرد که در سمت غربی کاخ سفید، مستقیماً بالای اتاق کنفرانس مطبوعاتی قدم می‌زند، به این معنی که او در حال بررسی منطقه‌ای است که برای سالن یاده شده در نظر گرفته نشده است.

ترامپ، این غول املاک و مستغلات به سوالاتی در مورد اینکه آیا به دنبال اضافه کردن یک طبقه اضافی به منطقه بال غربی کاخ سفید برای ایجاد فضای اضافی برای کارکنان یا خبرنگاران خود در اتاق مطبوعاتی است، پاسخی نداد. او پاسخ داد: «هر کاری که انجام می‌دهم توسط خودم تامین مالی می‌شود!»

بر اساس اعلام رسانه‌های آمریکایی، ترامپ همچنین ممکن است در حال بررسی ساخت و ساز باغ گل رز که اخیرا تکمیل شده است، بوده باشد که یک کف بتنی به محوطه باغ اضافه کرده است، زیرا مستقیماً زیر سقف بخش غربی قرار دارد.

این پروژه برای راحت‌تر کردن ایستادن در باغ برای زنانی که کفش پاشنه بلند می‌پوشند، بدون اینکه کفش‌های پاشنه بلندشان در گل گیر کند، آغاز شده است.

رئیس جمهوری آمریکا پیش از این چندین بار در این دوره در محوطه کاخ سفید قدم زده و با کارگران ساختمانی صحبت کرده و منطقه پروژه‌های ساختمانی خود را بررسی کرده است.

او دو میله پرچم ۳۰ متری، یکی در چمن شمالی و دیگری در چمن جنوبی با پرچم‌های آمریکا که از آنها برافراشته شده است، نصب کرد و دفتر بیضی شکل ریاست‌جمهوری خود را با آبکاری طلا در سقف، شومینه و کف تغییر داده است./ ایرنا 

کلمات کلیدی: ترامپ کاخ سفید
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار